GRATIS GYMPA i Skärkinds bygdegård

Onsdagen den 7/5 kl. 19.00-20.00
Söndagen den 11/5 kl. 19.00-20.00

Kom och prova! Kondition, styrka och rörlighet tränas med den egna kroppen som vikt. Till medryckande musik följer du ledaren och härmar rörelserna. Rejäl och skonsam träning utan svår koreografi. Alla kan hänga med, både män och kvinnor och barn från ca 8 år.

Jag som leder passet heter Stina Thorsélius och bor i Skärkind. Jag har varit ledare på Friskis & Svettis i 12 år och nu vill jag, i egen regi och helt utan vinstintresse, skapa möjligheter för oss som bor här i bygden att träna oftare.

Till hösten hoppas jag kunna erbjuda ett gympapass i veckan. Detta till en liten peng som enkom täcker hyran för lokalen. För att detta ska bli möjligt behöver jag veta hur stort intresset är – kom därför och testa nu under våren! Sprid gärna informationen till dina vänner också. Bir vi tillräckligt många kör vi alltså kontinuerligt i höst. Ingen anmälan behövs utan det är bara att dyka upp. Har du ingen möjlighet att komma nu men är intresserad till hösten får du gärna maila mig.

Vi ses i maj!

Vid frågor kontakta gärna mig: christina.thorselius@gmail.com

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.